Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти

Оригинал

Cello and Piano. Cello Suite No.1 in G major, BWV 1007. For Violin. Viola. Cello and Piano. RSB. Prélude. No.1. Arrangements and Transcriptions. Bach, Johann Sebastian.

Превод

Cello и пиано. Cello Suite No.1 в сол мажор, BWV 1007. За Violin. Виолетов. Cello и пиано. RSB. Прелюдия. No.1. Начини за изпълнение и транскрипции. Bach, Johann Sebastian.