Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти

Оригинал

Andantino con moto. Trio de Maderas con Piano, Op.48. Scores. Alejandre Prada, Manuel.

Превод

Andantino кон мото. Trio де Maderas кон пиано, оп.48. Множество. Alejandre Prada, Manuel.