Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти

Оригинал

Article 12. ornamentation, bowing, harmonics, accompaniment. Méthode de Violoncelle. Scores. Baillot, Pierre.

Превод

Член 12. орнаменти, поклони, хармоници, съпровод. Cello Метод. Множество. Baillot, Pierre.