Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти $34.00

Оригинал

Piano Sonata No. 7, Op. 83. Sergei Prokofiev. Piano Solo sheet music.

Превод

Соната за пиано № 7, Op 83. Сергей Прокофиев. Piano Solo нотни листове.

Оригинал

Piano Sonata No. 7, Op. 83 composed by Sergei Prokofiev. 1891-1953. For Piano. Piano. Boosey & Hawkes Miscellaneous. 36 pages. Boosey & Hawkes #M060021114. Published by Boosey & Hawkes. HL.48020145. ISBN 1458488144. 9x12 inches.

Превод

Piano Sonata No. 7, Op. 83 composed by Sergei Prokofiev. 1891-1953. За Piano. План. BOOSEY. 36 страници. Boosey & Hawkes #M060021114. Публикувана от BOOSEY. HL.48020145. ISBN 1458488144. 9х12 инча.