Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти $2.00

Оригинал

Rejoice in the Joy of the Lord. Graeme Greenhill. Large mixed ensemble. Alto Sax. doubles tenor sax. Piano-Vocal. Tenor Sax. doubles alto sax. Trombone. Trumpet.

Превод

Rejoice in the Joy of the Lord. Греъм Greenhill. Голям смесени заедно. Alto Sax. двойки тенор саксофон. Пиано-Vocal. Тенор Sax. алт саксофон двойки. Тромбон. Тромпет.