Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти

Оригинал

062-Nana. catalan. Arrangement 1. Paco Viciana. Large mixed ensemble. Accordion. Acoustic Guitar. Bass Guitar. Piano. Voice. Voice, Piano. Voice-Bass.

Превод

062-Nana. Каталонски. Аранжиране 1. Paco Viciana. Голям смесени заедно. Акордеон. Acoustic Guitar. Bass Guitar. План. Глас. Voice, Piano. Voice-Bass.