Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти

Оригинал

096-Mirades. catalan. original version. Paco Viciana. Large mixed ensemble. Accordion. Bass Guitar. Electric Guitar. Piano. Piano. Voice. Voice-Bass.

Превод

096-Mirades. Каталонски. оригинална версия. Paco Viciana. Голям смесени заедно. Акордеон. Bass Guitar. Electric Guitar. План. План. Глас. Voice-Bass.