Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти

Оригинал

Yon, Pietro. Gesù Bambino. The Infant Jesus - Baritone or Alto solo and chorus of mixed voices. Yon, Pietro. Choral SATB, Piano. Main sheet music. choir part.

Превод

Yon, Pietro. Gesù Bambino. The Infant Jesus - Baritone or Alto solo and chorus of mixed voices. Yon, Pietro. Хорова SATB, Piano. Main нотни листове. хор част.