Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти

Оригинал

Mercadante, Saverio. Nel seggio placido. From Opera Andronico. 1821. Mercadante, Saverio. Choral 2 Voices, Piano. Main sheet music.

Превод

Mercadante, Saverio. Nel seggio placido. From Opera Andronico. 1821. Mercadante, Saverio. Хорова 2 Voices, Piano. Main нотни листове.