Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Ноти

Оригинал

Gade, Jacob. Jealousy. Gade, Jacob. accordion and strings. Tokaj, Shenoll. Jealousy.

Превод

Гаде, Jacob. Jealousy. Гаде, Jacob. акордеон и струнни. Tokaj, Shenoll. Jealousy.