Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Таблатури и акорди

Оригинал

Atherakia. Aburning Down The Opera - The Satanic Warfare Entrance - Episode I.

Превод

Atherakia. Aburning Down The Opera - за сатанински война Вход - Епизод I.