Инструменти
Ensembles
Genres
Композитори
Изпълнители

Таблатури и акорди

Оригинал

Episode I - Atherakia. Burning Down The Opera The Satanic Warfare Entrance.

Превод

Епизод I - Atherakia. Burning Down The Opera на сатанински война Вход.